Maak kennis met onze evenementencoördinatoren

Karin klein Wassink

Na mijn studie ben ik als stagiaire begonnen in Flint. Hierna ben ik nooit meer weggegaan. Na een aantal jaar op de afdeling Marketing & Publiciteit kreeg ik de kans om de overstap te maken naar de afdeling Evenementen & Congressen. Het geeft veel voldoening om samen met de opdrachtgever een mooi evenement neer te zetten. Ik ben er trots op dat wij zo’n oprecht betrokken team hebben en voldoende tijd nemen voor de voorbereiding van het evenement, maar ook voor de uitvoering op de dag zelf.

Tessa Harkema

Na studies Theaterwetenschap (BA) en Kunstbeleid en -management (MA) besloot ik mijn passie voor theater te combineren met mijn werk in hospitality. Inmiddels 5 jaar verbonden aan Flint en ik haal veel plezier uit grote congressen, mooie diners en creatieve concepten. Daag mij maar uit! Na een lange werkdag haal ik plezier uit een goed glas wijn. Het liefste met een bord van mijn lasagne en Under Pressure van Queen en Bowie uit de speakers.

Maaike Boersma

Als producent en zakelijk leider van het Amersfoortse Festival Spoffin was ik jarenlang als huurder te gast bij Flint. Maar toen er een vacature voor evenementencoördinator was, greep ik mijn kans om binnen het team van Evenementen en Congressen aan de slag te gaan. Ik geniet nog steeds het meest van de circusvoorstellingen die Flint programmeert, maar word ook erg blij van alle mooie evenementen die er bij ons plaatsvinden!

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes