Maak kennis met…

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Maak kennis met onze evenementencoördinatoren

Karin klein Wassink

“Na mijn studie ben ik als stagiaire begonnen in Flint. Hierna ben ik nooit meer weggegaan. Na een aantal jaar op de afdeling Marketing & Publiciteit kreeg ik de kans om de overstap te maken naar de afdeling Evenementen & Congressen. Het geeft veel voldoening om samen met de opdrachtgever een mooi evenement neer te zetten. Ik ben er trots op dat wij zo’n oprecht betrokken team hebben en voldoende tijd nemen voor de voorbereiding van het evenement, maar ook voor de uitvoering op de dag zelf.”

Merel Nap

“Tijdens de studie Media en Entertainment management is mijn passie voor de evenementenbranche gegroeid en nu ben ik helemaal op mijn plek bij Flint. Elke dag ben ik bezig met wat ik het liefste doe: plannen en organiseren. Een evenement opzetten van A tot Z met het gedreven team van Flint geeft mij energie. Buiten het werk om ben ik graag met familie en vrienden voor lekker eten en een leuk spel.”

Suzanne Bakker

“Na de nodige ervaring in de hotelwereld en bij een medisch congresbureau ben ik begonnen bij Flint, waar ik al ruim 9 jaar met veel plezier werk. Energie krijg ik van opdrachtgevers die net even anders denken en creatief omgaan met de mogelijkheden van een locatie. Met mijn oplossingsgerichte instelling ga ik geen uitdaging uit de weg en denk ik vooral in mogelijkheden! Met daarnaast een druk gezinsleven ontspan ik graag onder het genot van een glas wijn met een goed boek, bij voorkeur een detective.”

Suzan Pitlo

“Van de voorbereiding, de uitvoering tot aan de afhandeling van een evenement. In de afgelopen vijf jaar heb ik mijn passie in het werkveld kunnen ontwikkelen. Na mijn opleiding marketing, communicatie en evenementenorganisatie ben ik helemaal op mijn plek in de evenementenbranche. Snel schakelen, persoonlijk contact en samenwerken met diverse opdrachtgevers. Van een benefietdiner, een masterclass tot aan een zakelijk congres, elke dag is weer een nieuwe beleving. Op de afdeling Evenementen & Congressen bij Flint vind ik plezier, betrokkenheid en uitdaging.”

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst