Maak kennis met onze evenementencoördinatoren

Karin klein Wassink

Na mijn studie ben ik als stagiaire begonnen in Flint. Hierna ben ik nooit meer weggegaan. Na een aantal jaar op de afdeling Marketing & Publiciteit kreeg ik de kans om de overstap te maken naar de afdeling Evenementen & Congressen. Het geeft veel voldoening om samen met de opdrachtgever een mooi evenement neer te zetten. Ik ben er trots op dat wij zo’n oprecht betrokken team hebben en voldoende tijd nemen voor de voorbereiding van het evenement, maar ook voor de uitvoering op de dag zelf.

Merel Nap

Tijdens de studie Media en Entertainment management is mijn passie voor de evenementenbranche gegroeid en nu ben ik helemaal op mijn plek bij Flint. Elke dag ben ik bezig met wat ik het liefste doe: plannen en organiseren. Een evenement opzetten van A tot Z met het gedreven team van Flint geeft mij energie. Buiten het werk om ben ik graag met familie en vrienden voor lekker eten en een leuk spel.

Maaike Boersma

Als producent en zakelijk leider van het Amersfoortse Festival Spoffin was ik jarenlang als huurder te gast bij Flint. Maar toen er een vacature voor evenementencoördinator was, greep ik mijn kans om binnen het team van Evenementen en Congressen aan de slag te gaan. Ik geniet nog steeds het meest van de circusvoorstellingen die Flint programmeert, maar word ook erg blij van alle mooie evenementen die er bij ons plaatsvinden!

Suzanne Bakker

Na de nodige ervaring in de hotelwereld en bij een medisch congresbureau ben ik begonnen bij Flint, waar ik al ruim 9 jaar met veel plezier werk. Energie krijg ik van opdrachtgevers die net even anders denken en creatief omgaan met de mogelijkheden van een locatie. Met mijn oplossingsgerichte instelling ga ik geen uitdaging uit de weg en denk ik vooral in mogelijkheden! Met daarnaast een druk gezinsleven ontspan ik graag onder het genot van een glas wijn met een goed boek, bij voorkeur een detective.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!