hero image

Circus

Familievoorstelling

Jeugd

Circusdag

Locatie

AFASzaal

Archief
  • Doe mee met de circusworkshop € 0,00
  • Bezoek de voorstelling 'Be Kind' (0,5+) € 19,50

De Circuskaravaan komt naar Flint op 21 oktober!

Op deze dag staat Flint volledig in het teken van het circus, dankzij de kinderkaravaan van Circus Snor. Mis dit toffe circusfeest niet, want het wordt een middag vol plezier en nostalgie voor jong en oud.

Hoe ziet deze circusmiddag in Flint eruit?

Van blikken gooien tot eendjes vissen, en van slaan op een kop van jut tot poseren als een sterke man of vuurspuwer, er is voor elk wat wils.

De ‘open circuspiste’ biedt de kans om onder begeleiding van een circusdocent te oefenen met verschillende circusmaterialen. Balanceer op een bal of koord, leer jongleren of fiets op gekke fietsen!

Kom en beleef het circus in Flint op zaterdag 21 oktober!

Gratis circusworkshop

Ontdek de magie van het circus met de spannende Circusworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Is jouw kind dol op het circus, de acrobaten en de jongleurs? Dan is deze Circusworkshop de perfecte kans om de fijne kneepjes van het circus te leren! Meer informatie & aanmelden.

Bezoek de voorstelling Be Kind (0,5+)

Beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus. Be Kind is een intieme theaterervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden en hun ouders/begeleiders. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. Informatie & kaarten.

Dit programma is onderdeel van Herfststukjes jeugdtheater in de vakantie. Meer Herfststukjes in Flint.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving