hero image

Cursus

Jeugd

Circusworkshop (6+)

Locatie

AFASzaal

Archief
Deelname is gratis, maximaal 50 kinderen. Meekomende ouders hebben geen kaartje nodig.

We willen graag benadrukken dat het voor deze workshop verplicht is om je af te melden als je onverhoopt niet kunt deelnemen. Afmelden kan via kassa@flint.nl.
  • Circusdag in de AFASzaal € 0,00
  • Bezoek de voorstelling 'Be Kind' (0,5+) € 19,50

Ontdek de magie van het circus met de spannende Circusworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Is jouw kind dol op het circus, de acrobaten en de jongleurs? Dan is deze Circusworkshop de perfecte kans om de fijne kneepjes van het circus te leren!

Tijdens onze Circusworkshop draait alles om plezier. Kinderen worden meegenomen in de wonderlijke wereld van het circus, waar ze leren jongleren met kleurrijke ballen, verbazingwekkende trucs uithalen met de diabolo, en balanceren op een eenwielfiets!

Ervaren circusinstructeurs staan klaar om de kinderen te begeleiden tijdens deze Circusworkshop.

Laat jouw kind kennis maken met het circus en schrijf ze in voor de Circusworkshop. Je hoeft geen kaartjes voor de voorstelling Be Kind te hebben om aan de Circusworkshop te mogen meedoen.

Gratis circusdag

Op deze dag staat Flint volledig in het teken van het circus, dankzij de kinderkaravaan van Circus Snor. Mis dit toffe circusfeest niet, want het wordt een middag vol plezier en nostalgie voor jong en oud. Meer informatie.

Bezoek de voorstelling ‘Be Kind’ (0,5+)

Beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus. Be Kind is een intieme theaterervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden en hun ouders/begeleiders. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. Informatie & kaarten.

Dit programma is onderdeel van Herfststukjes jeugdtheater in de vakantie. Meer Herfststukjes in Flint.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving