Panoramalounge_subsessie.jpg (1)
IMG_6139.JPG

Dé vergaderlocatie van Midden-Nederland

Vergaderen in stijl doet u bij Flint, een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland. Bijvoorbeeld voor een algemene ledenvergadering, teambuilding of kwartaalvergadering. Flint beschikt naast 2 plenaire zalen ook over diverse kleinere ruimtes, geschikt voor meetings of vergaderingen van 100 tot 850 personen. In de inspirerende omgeving van ons theater vergadert u net even anders en komt u tot nieuwe verrassende inzichten en ideeën.

Wilt u een Coronaproof vergadering organiseren? Bekijk hier de mogelijkheden!

Centrale locatie

Wanneer u een vergadering organiseert waarbij de leden uit alle delen van Nederland komen is Flint zeker geschikt voor u, gelegen tegen het oude stadscentrum van Amersfoort. De vergaderlocatie van Midden Nederland is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Direct naast Flint zijn verschillende mogelijkheden om te parkeren. Vanaf het Centraal Station Amersfoort neemt u de OV fiets of de bus en loopt u binnen vijf minuten het theater in.

Vergaderruimte met diverse mogelijkheden

Vergaderen bij Flint is flexibel. De mogelijkheden zijn oneindig. Onze vergaderzalen zijn multifunctioneel in te richten en gemakkelijk aan te passen aan het aantal personen. Onze vergaderzalen beschikken onder andere over de volgende mogelijkheden:

  • Onderbreek uw vergadering met een heerlijke lunch, diner of borrel;
  • Geschikt voor grotere conferenties, vergaderingen en presentaties;
  • Uitgebreide technische mogelijkheden;
  • Geschikt van 40 tot 800 personen.

Een culinaire onderbreking

Een langere vergadering onderbreekt u met een uitgebreide lunch, diner of borrel. Dit kan in de zaal waar de vergadering plaatsvindt, of bijvoorbeeld in onze vernieuwde panoramalounge op de derde etage. Deze plek is echt een lust voor het oog met uitzicht op het oude stadscentrum van Amersfoort. Onze chef zorgt ervoor dat dit een groot succes is met heerlijk eten, met voorkeur producten uit de streek. Natuurlijk zorgen we voor een verrassende presentatie en stellen we in samenspraak met u een culinaire maaltijd samen.

Kom langs bij Flint Amersfoort

Heeft u vragen over onze vergaderlocatie? We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met plezier verder! Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw evenement of ontvangt u graag wat meer informatie? Kom dan eens langs voor de rondleiding en beleef de magie van het theater zelf. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes