hero image

Muziek

Te gast/ externe partij

Te gast/externe produktie

A TRIBUTE TO THE BEE GEES

NIGHT FEVER

Locatie

AFASzaal

Pauze

21:15 uur
  • Normaal € 39,00
Archief
Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling. Meer informatie over de voorstelling via Trib Events www.tribevents.nl

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij.

De ultieme live Bee Gees show komt naar de Nederlandse theaters en concertzalen voor een eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert. Alleen in ons land verkocht de band al meer dan 100.000 tickets!

You should be dancing, yeah!
Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en dansmoves. De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de oude sound waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden met songs als ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Let op: dit is een staand concert.

www.bestofthebeegees.nl

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving