hero image

Cabaret

Claudia de Breij

Wat als

Claudia de Breij is uitgerust, geïnspireerd en terug in het theater met een gloednieuwe voorstelling.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

  • 1e Rang + € 32,50
  • 1e Rang € 30,00
  • 2e Rang € 28,50
  • 3e Rang € 26,00
  • 4e Rang € 23,50
Uitverkocht, wachtlijst is gesloten
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt: maximaal 4 kaarten per bestelling.
Uitverkocht, wachtlijst is gesloten

Claudia de Breij. Inmiddels is er geen generatie meer te benoemen die niet met haar muziek, voorstellingen en boeken is opgegroeid en noem een theaterprijs en Claudia ontving hem. Aan haar vinger prijkt bovendien sinds 2015 de Louis Davidsring, die ze uit handen van Herman van Veen mocht ontvangen. Claudia de Breij nam een hoognodige adempauze na haar door pers en publiek bejubelde derde Oudejaarsconference. Inclusief terugkijkers waren er zo’n vier miljoen mensen die daarvan genoten hebben, maar Claudia moest even alleen zijn. Nu is ze uitgerust, geïnspireerd en terug in het theater met een gloednieuwe voorstelling. Ben je erbij?

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat het Jazz duo Majazztic in TREK. Majazztic zorgt ervoor dat de muziek goed samengaat met de sfeer. Ze kleuren de ruimte in met de jazzsounds van de jaren veertig en vijftig van de de twintigste eeuw.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving