hero image

Familievoorstelling

Het Houten Huis

IK... eh ik (6+)

Doorgedraaid muziektheater voor iedereen die wel eens vastloopt.

Locatie

ICOONtheater

  • Normaal € 12,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.
Archief

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan.
Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij.
Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

 

“Eens in de zoveel tijd zie je een voorstelling die zo bizar goed is, dat je hem wel aan iedereen zou willen aanraden – ook al staat er 6+ achter de titel. Ik… eh ik van Het Houten Huis is zo’n meesterwerk.” 
– de Volkskrant*****

Tip: kom ietsje eerder naar het theater en maak je eigen vis!

 Vis-ualiseer je gedachten

Vissen is een uitgelezen activiteit om eens lekker na te denken over jezelf. Helemaal als je zelf een kartonnen vis maakt en daarop je hersenspinsels tekent of schrijft.
Het Houten Huis zet in de foyer een speciaal aquarium neer, waarin je je gevis-ualiseerde gedachten vrij kunt laten. Je kunt er ook hengelen naar gedachten van anderen en ze met die van jezelf vergelijken… Wat moet jij allemaal van jezelf? Waar wordt je eigenlijk echt gelukkig van?

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving