hero image

Muziek

Joost Spijkers

Au Plat Pays

Joost neemt het publiek aan de hand naar zijn wereld waar gezongen en gedanst wordt.

Locatie

Sint Aegtenkapel

  • Normaal € 26,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Joost brengt dit najaar weer nieuwe ‘Au Plat Pays’-concerten, vernoemd naar het lied van Jacques Brel. Het vlakke land, waar volop ruimte is voor Joost om het leven te bezingen, samen met zijn musici, in een intiem kamerconcert. Prachtige chansons in de traditie van Aznavour, Brel en Shaffy en voornamelijk van eigen hand. Doordat het trio van cello, basklarinet en altviool een heel andere verschijningsvorm en klank heeft dan de SPIJKERS band, ontstaat er een nieuw geluid. De Groene Amsterdammer verwoordde heel goed waarom Joost Spijkers zo’n grote naam in theaterland is: “Joost is zoveel meer dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.”

Bekend en nieuw repertoire vormen een krachtig en melancholisch programma waarin ook zeker plaats is voor humor. Joost neemt het publiek aan de hand naar zijn wereld, waar gezongen en gedanst wordt en waar het leven gevierd wordt omdat hij zo hartstochtelijk van het leven houdt.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving