hero image

Klassieke muziek

Sabra El Bahri Khatri

Koffieconcert 'Jong & Bevlogen'

Ruimdenkende, authentieke, innovatieve muziek die je raakt.

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 20,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Mix & match klassieke concerten € divers

Sabra El Bahri-Khatri is een Belgische sopraan, actief in de klassieke en jazz scene alsook in muziektheater in Europa. Ze begon als klassiek gitarist, maar heroriënteerde zich na tien jaar op de zangpraktijk. Met begeleiding van haar docent, ontwikkelde ze heel snel vaardigheden en verzekerde zich van een plaats als soliste in Belgische koren.
Het behalen van een master in muziek aan het conservatorium van Tilburg resulteerde in onverwachte interdisciplinaire samenwerkingen met mixed media en dansers. Tijdens en na haar studietijd werden er veel soloconcerten gegeven, evenals tv- en radio-optredens. Zo deed ze mee als soliste bij Cappella Amsterdam en zong meerdere keren op NPO en Podium Witteman.
Sabra speelde grote rollen zoals de “Eufrates” uit de opera “Va pensiero” van worldoperalab, “Maria” uit de opera “After the flood” van Opera Spanga en “het meisje” oftewel Roodkapje in de opera “Het meisje, de jager en de wolf” van LOD en Nationale Opera en Ballet.
Ze is ruimdenkend, authentiek en innovatief in haar muziek en hoopt mensen hiermee te raken.

 

Concertserie Jong & Bevlogen
Als musicus moet je vlieguren maken. Niet alleen thuis op je zolderkamer om alle techniek onder de knie te krijgen, maar ook op een podium. Hoe voelt het om op een podium te staan, wat voor soort concentratie heb je nodig, hoe is de interactie met live publiek, hoe wil je je presenteren? Dit zijn allemaal aspecten die je niet alleen thuis kunt oefenen. Daar heb je een podium en publiek voor nodig. Vanuit de behoefte om jong talent en jonge professionals een podium te bieden is de concertserie Jong & Bevlogen ontstaan. Deze concertserie is tot stand gekomen in samenwerking met onze gast-programmeur violiste Lonneke van Straalen van Pynarello.

Promobeeld Jong & Bevlogen Sabra El Bahri Khatri in theater Flint Amersfoort

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving