hero image

Familievoorstelling

Man Strikes Back 6+

Post uit Hessdalen

Locatie

Veerensmederij

Archief
Stijn Grupping jongleert met botsballen die van de ene driehoek naar de andere te kaatsen. Muzikant Frederik Meulyzer pikt in op het ritme met zijn drums. Zo componeren ze samen muziek en een intrigerend lijnenspel van rondvliegende botsballen. Alles hangt af van de precisie van de jongleur en van de reactiesnelheid van de drummer. Tot de houten driehoeken nieuwe posities innemen…
Wie stuurt wie? Wie heeft wie nodig? Of is het een gelijk opgaande dans? Elke driehoek komt tot leven, maar hoe baldadiger de driehoeken worden, hoe uitdagender voor de jongleur om de ballen in de lucht te houden. Iedereen is nodig om het geheel tot een goed einde te brengen, maar evengoed kan iedereen het laten mislukken.
“Wat begint als licht verteerbaar spierballengerol voor jong en oud, ontvouwt zich tot een entertainende én ontroerende multimediale timelapse van de strijd tussen mens en technologie.” Jacoba Waumans – UUR KULTUUR

WEEK VAN DE ©REATIEVE AI
Van 20 tot en met 26 mei 2024 vindt de ‘Week van de Creatieve AI’ plaats in Amersfoort! Verwacht een futuristische mix van lezingen, workshops en voorstellingen die je meenemen in de wereld van AI. Of je nu een expert of nieuwkomer bent, laat je inspireren en ontdek welke invloed deze ontwikkeling heeft op de creatieve sector. Het volledige programma vind je op weekvandeai.nl. Maak de toekomst mee!

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten die tijdens de Week van de ©reatieve AI plaatsvinden op De week van de AI. De Week van de ©reatieve AI wordt georganiseerd door Flint, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Eemland, De Veerensmederij, en KOSMIK.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving