hero image

Special

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke

Zandweg 17, Wormer

Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen.

Locatie

AFASzaal

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 25,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

In het najaar van 2017 verhuizen Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesters woning in Wormer, middenin het dorp.

“Eindelijk ruimte”, denkt Marcel. “Grappig, terug naar huis”, denkt Eva. Maar daar komen ze al snel op terug. Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen.

 

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) is journalist, columnist en (reportage)schrijver. Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Zelf lacht hij nergens om. Marcel maakte recent met Gijs Groenteman de succesvoorstelling De Pannekoekencaravan en bracht de boeken TOTAAL en TOTAAL 2 uit.

Eva Hoeke (Krommenie, 1979) is journalist en schrijft een wekelijkse column voor Volkskrant Magazine. Verder interviewt ze voor o.a. Volkskrant en LINDA en was ze tafeldame bij DWDD. Eerder verscheen van haar de bundel De stad, de kroeg en de man en Als het maar niet op ons lijkt, het boek dat ze samen met Marcel schreef.

Credits

Tekst en Spel
Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke
Regie
Wimie Wilhelm

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving