hero image

Muziek

Te gast/ externe partij

Maud van den Abeelen

Afstudeerconcert: Human Seasons

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 12,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

In het concert Human Seasons verkent Maud de wisselende seizoenen waar ieder mens doorheen beweegt. Ze beschrijft het gevoel van de lente wat ontstaat bij het opbloeien van een prille liefde of de geboorte van een kind. Iedereen weet hoe de zomer voelt. De zorgeloze dagen waarin successen worden gevierd, maar ook de herfst. Het seizoen van afscheid nemen en loslaten. In de winter blijft de stilte. Het witte vel papier wat ruimte maakt voor een nieuw begin. Human Seasons vertelt het muzikale verhaal van een nieuw begin en schijnbare eindes.

Maud van den Abeelen
Maud van den Abeelen studeert af van het ArtEZ Conservatorium met het concert ‘Human Seasons’. Samen met zangeres Debora Visscher en Elsie Nouvel zingt ze over de universele thema’s die in ieder mensenleven voorbij komen. De Jazz standards en eigen geschreven muziek van Maud en pianist Jan Wichert Bunschoten vertellen het verhaal van de menselijke seizoenen. Mondharmonicaspeler Gerben Schenk en bassist Remco van Vugt studeerden eerder al af aan het conservatorium van Zwolle. Op muzikale wijze vertellen zij verhalen die voor iedereen zo herkenbaar zijn.

Bezetting
Zang: Maud van den Abeelen
Elsemieke van Aalst
Debora Visscher
Mondharmonica: Gerben Schenk
Piano: Jan Wichert Bunschoten
Bas: Remco van Vught

 

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving