hero image

Cabaret

Young Adult

Merijn Scholten

TEAM SOLO (Reprise)

Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 25,00
  • 1e Rang € 22,50
  • 2e Rang € 21,00
  • 3e Rang € 19,50
  • 4e Rang € 17,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Ook te zien op vrijdag 14 juni € 17,50 - € 25,00

Muzikaal, snel en heel erg grappig. In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

De satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen afgelopen jaar regelmatig viral. Micha Wertheim noemde hem al eerder ‘de grappigste man op Instagram’. Daarnaast maakte hij deel uit van het duo De Partizanen, dat de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaretfestival en de Neerlands Hoop ontving voor het beste debuutprogramma. Voor hun laatste voorstelling, het met 5 sterren bekroonde Het Leven an Sich, schreef Merijn de tekst en muziek.

Volg Merijn op Instagram.

Recensies

De Volkskrant
⭐⭐⭐⭐⭐ "De hilarische Insta-types van Merijn Scholten werken ook in het theater. 'Team Solo' is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling, waarin het bovengemiddeld scherpe gevoel voor modieuze woordjes en holle marketingfrases ruim baan krijgt."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving