hero image

Festival

Jeugd

Muk 2+

De Grote Haay - Lente-Uitjes

Locatie

Sint Aegtenkapel

  • Normaal € 9,50

Muk is een dalmatiër-pup: je weet wel, zo’n gestippelde. Het liefst zou hij nog véél meer stippen hebben, of wat dacht je van gekleurde stippen? 

Muk beleeft d(r)oldwaze avonturen in zijn eigen prentenboekenserie. Hij stond in de prentenboeken top-10 van de Nationale Voorleesdagen en beleefde zelfs een muzikaal avontuur met het Nederlands Philharmonisch orkest. 

In deze interactieve voorleesvoorstelling ontdekken Muk en zijn vriend Vlieg de wereld om zich heen. Met liedjes, poppen en een heleboel stippen. 

Over De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. De Grote Haay maakt beeldende verrassende voorstellingen voor de hele familie. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug?, Meneertje Meer, 1234 Poppetje van Papier, Johannes de Parkiet en Meester Kikker. Als acteur en regisseur werkte hij bij Rotheater, Tg Winterberg, Percossa, het Residentie Orkest, PHION, Philzuid en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen.  

Lente-Uitjes Festival
Waar je liefde voor theater begint
Bezoek tijdens dit jeugdtheaterfestival een energieke, ontroerende of bijzondere jeugdtheatervoorstelling. Voor en na de voorstelling kan je in onze foyer tekenen, knutselen of zelf de voorstelling naspelen. Lente-Uitjes is een samenwerking tussen acht theaters in de regio Utrecht. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Bekijk hier het hele programma van Lente-Uitjes.

 

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving