hero image

Cabaret

Paul de Leeuw

60? We zien het wel...

Paul de Leeuw, nu 60, beseft dat het grootste stuk van zijn leven voorbij is. Hij blikt terug en kijkt vooruit.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 32,50
  • 1e Rang € 30,00
  • 2e Rang € 28,50
  • 3e Rang € 26,00
  • 4e Rang € 23,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Paul de Leeuw, nu 60, beseft dat het grootste stuk van zijn leven voorbij is. Hij blikt terug en kijkt vooruit. Over het verlies van zijn vader, de vele vriendinnetjes van zijn zoons via de guilty pleasures, als alleen thuis zijn met een pot mayonaise tot het tv programma Lang leve de liefde. En waarom kan hij plots zo boos worden? En waarom worden er tegenwoordig zoveel excuses aangeboden?  

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat The Vinyl Entourage in TREK. Dit veelzijdige duo, bestaande uit Jessica de Boer en Eric Brugmans, ontmoette elkaar op het Utrechts Conservatorium. Naast The Vinyl Entourage zijn zij beiden ook actief in verscheidene bekende pop- en jazzprojecten in binnen- en buitenland. Muziek is hun passie en dit is meteen te horen in hun spel!

Recensies

VK
⭐⭐⭐⭐⭐ “Zijn beste voorstelling sinds jaren. Goed gespeelde stand-up comedy stukken gaan naadloos over in mooie pianoliedjes.”
AD
⭐⭐⭐⭐ "Cabaretvakman opent zijn hele trukendoos.” 
Trouw
⭐⭐⭐⭐ "Energieke gelaagde voorstelling. De Leeuw Kan nog jaren mee!” 

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving