hero image

Jeugd

Potje (2+)

Klein Amsterdam Producties (Lente-Uitjes)

Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes, maar voor wie is het potje bedoeld?

Locatie

AFASzaal

Pauze

Geen
  • Normaal € 9,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Archief

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. 

‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijl de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld. 

‘Potje!’, een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining, verscheen voor het eerst in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman. 

Jeritza Toney vertelt verhalen, zingt en speelt muziek, in nauw samenspel met het publiek. Zij zal op een muzikale wijze deze bestseller vertalen naar een vrolijke en speelse muziektheatervoorstelling voor de allerkleinsten. 

Deze voorstelling is onderdeel van Lente-Uitjes jeugdtheater in de voorjaarsvakantie. Een gezamelijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving