hero image

Familievoorstelling

Musical

Rapunzel (4+)

De Musical - Van Hoorne Studios

Beleef een sprookjesachtige middag in het theater!

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 27,50
  • 1e Rang € 25,00
  • 2e Rang € 22,50
  • 3e Rang € 19,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Archief

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne dit seizoen Rapunzel de Musical naar het theater!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Doe mee aan de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater. 

Van Hoorne Studios
Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios échte publiekstrekkers. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! In 2022 werd Belle en het Beest De Musical van Van Hoorne Studios zelfs bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

Platina Ticket Award voor Rapunzel De Musical
Rapunzel De Musical is bekroond met een geweldige Platina Ticket Award. Deze indrukwekkende award volgt op het grote succes van de musical, waarvoor maar liefst 50.000 tickets zijn verkocht. Het succes van Rapunzel De Musical bevestigt opnieuw dat de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios echte publiekstrekkers zijn.

Credits

CAST
Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a.
REGIE
Bas Groenenberg

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving