hero image

Klassieke muziek

Lunchconcert

Rossi Ovtcharova en Daan Treur

Lunchconcert - Day dreams - timeless moments 

Een selectie impressies van de meest verfijnde korte stukken uit de recente geschiedenis.

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 10,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Impressions, dromen, herinneringen, serenades en illusies. Een ode aan het korte stuk als middel om een specifiek gevoel voor heel even vast te houden. Hoe korter het stuk hoe intenser en gedestilleerd het gevoel dat opgewerkt wordt. Dit is een programma vol meesterlijke miniaturen.

De Bulgaarse violiste Rossi Ovtcharova begon haar muzikale opleiding in haar geboorte stad Sofia – Bulgarije en studeerde vervolgens aan de conservatoria van Wenen, Den Haag en Amsterdam.
Van 2000 tot 2002 nam Rossi deel aan het programma “Excellerende Jonge Musici” gesponsord door de Ministerie van Onderwijs en Cultuur in Nederland. Naast haar werkzaamheden als remplaçant bij het Radio Filharmonisch Orkest, Camerata Amsterdam en de New European Ensemble, is Rossi met verschillende kamermuziek ensembles regelmatig op veel podia in Nederland, Italië, Zweden, Frankrijk en Bulgarije te beluisteren.

De Haarlemse pianist Daan Treur heeft gestudeerd aan de school voor jong talent in Den Haag bij Marlies van Gent en vervolgens aan het conservatorium van Amsterdam bij Mila Baslawskaja. Hij naam deel aan masterclasses bij onder andere Franco Scala, Tamara Poddubnaya en Konstantin Bogino en ontving prijzen op diverse nationale concoursen.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving