hero image

Muziek

Ruben Hein

Leveller (try-out)

Muziek en Korte Verhalen over Mens, Dier, Natuur en alles wat daar tussenin zit.

Locatie

AFASzaal

Pauze

Nog niet bekend
  • Normaal € 22,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Mens, dier, natuur, muziek. Eigenlijk ligt het allemaal niet zo ver uit elkaar. Althans, als je de wereld van zanger en muzikant Ruben Hein instapt. Jarenlang staat hij al op het podium met zijn muziek, maar ook jarenlang is hij fanatiek natuurliefhebber. De afgelopen jaren heeft hij met succes zijn 2 grote liefdes, voor natuur en muziek, steeds meer weten te verbinden. Zo bracht hij in 2022 zijn album OCEANS uit, wat volledig geïnspireerd is op zijn reis naar Antarctica. Al zijn ervaringen, de ontmoetingen met wildlife, de gevoelens die hij ervoer en het overweldigende natuurgeweld verwerkte hij in dat album.  

Die lijn zet hij door met zijn onlangs verschenen EP ‘Leveller’ en in deze gelijknamige theatervoorstelling met zijn band.    

Die wereld van Ruben is er een met ongekende verwondering. Over ons, de mens, het dierenrijk, muziek en alles wat ons inspireert. Maar ook een van twijfel. En daarin is hij niet alleen, want zijn we eigenlijk niet allemaal een beetje dolende? Het is tijd om de balans op te maken en dus gaat hij op zoek naar antwoorden bij monarchvlinders, paddo’s en walvissen met stemrecht.  

Aan de hand van zijn muziek, beelden en anekdotische verhalen probeert Ruben op zijn eigen humoristische manier zijn gedachtenspinsels te ontrafelen en de wereld om ons heen te verklaren. 

Credits

MUZIEK
Ruben Hein
REGIE
Titus Tiel Groenestege
MUZIKANTEN
Ruben Hein, Julian Du Perron, Wessel Herbschleb

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving