hero image

Muziek

Slagerij van Kampen

40 Jaar Jubileumtour

Slagerij van Kampen: een tijdloos ritmisch fenomeen!

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang + € 33,50
  • 1e Rang € 31,00
  • 2e Rang € 29,00
  • 3e Rang € 26,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen 40 jaar prachtige successen geboekt. Ze staan bekend als dé inspiratie van vele slagwerkgroepen over de hele wereld.

Het typische Van Kampen-geluid, een unieke stijl van synchroon drummen met ongekend veel variaties, is gebaseerd op de stijl van de legendarische Burundi Drummers. Oprichter Willem van Kruijsdijk: “Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik ze voor het eerst hoorde. Van deze unieke manier van unisono drummen gaat een enorme oerkracht uit.” Na 40 jaar is deze oerkracht nog steeds onmiskenbaar te zien, te horen en te voelen in de optredens van Slagerij van Kampen.

In deze 40 Jaar Jubileumtour smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden samen tot een fantastische live-ervaring. De hartverwarmende energie van de bandleden, de prachtige visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen wederom voor een onuitwisbare indruk. Slagerij van Kampen: een tijdloos ritmisch fenomeen!

Credits

Band
Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet
Oprichters
Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving