hero image

Toneel

Van de makers van Stefano Keizers

Bossen

Een ensemblevoorstelling die de laatste paar theaterwetten die er nog over zijn zal vernietigen.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 31,00
  • 1e Rang € 28,50
  • 2e Rang € 26,00
  • 3e Rang € 22,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

De namen van de BN’ers zijn bekend! 28 november komt Donny Ronny naar Flint met Stephanie Louwrier, Martin Koolhoven, Stella Bergsma, Emma Wortelboer en Roué Verveer.

Vanaf oktober komt er een groots spektakel naar de Nederlandse theaters!

Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land.

Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma’s (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers.

Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing!

En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien.

Recensies

NRC
⭐⭐⭐⭐ "Als Donny Ronny is Gover Meit net zo ontregelend als Stefano Keizers."
Theaterkrant
"Sociologisch experiment van Donny Ronny geeft interessant inkijkje in pijnlijke leegte van celebrity culture."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving