hero image

Muziek

Te gast/ externe partij

The Chicago funk – The Tribute van Earth Wind & Fire nummers

Locatie

AFASzaal

Pauze

met pauze
  • Normaal € 33,50
Bestel kaarten Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling.

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Onbewaakte garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij.

Let op: dit is een staand concert!

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire en zal de AFASzaal van Flint Theater op 28 juni 2024 omtoveren tot de grootste disco-, soul- en funktempel van Nederland!

Al meer dan 50 jaar is Earth, Wind & Fire synoniem aan groovy discobeats en volle dansvloeren. The Chicago Funk heeft, als runner-up van het SBS6-televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ in seizoen 2, bewezen dat de magie van de oude soul, funk & disco nog steeds leeft. Ook kregen ze tijdens hun theatertour alle zalen aan het dansen op de muziek van Earth, Wind & Fire!

De originele popgroep Earth, Wind & Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en geëerd worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End.

Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Verwacht diverse extravagante kostuumveranderingen, de kenmerkende hoge zangnoten en groovy en meeslepende beats. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tributeband.

Trek je meest uitbundige disco-outfit aan en “Revive the 70’s & 80’s Again” met The Chicago Funk.

Opgelet: stilstaan is geen optie!

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving