hero image

Cabaret

Te gast/ externe partij

Timzingt

Laatste Wil

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

Geen pauze
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling.

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Onbewaakte garderobe en een drankje na afloop van de voorstelling zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij.

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera’s bij de bel? En wat heeft Tim’s christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving