Jeugdvoorstellingen in Flint

Ga je mee op theateravontuur?

Wat leuk dat je de Flint jeugdpagina bezoekt! Op deze pagina vind je een overzicht van alle jeugdvoorstellingen die te zien en te beleven zijn in Flint. En heb je de Flint verjaardagskalender al ontvangen? Zo niet, vul dan snel je gegevens in onderaan de pagina. Dan sturen we de kalender zo snel mogelijk naar je toe.
Geef de kalender een mooie plek zodat je precies weet naar welke voorstelling jij wilt gaan! En doe je mee aan de knutselactiviteit? Iedere maand verloten we onder de ingeleverde kleurplaten een leuke prijs!

We hopen je snel te zien in ons theater!

Wil jij gratis de Flint verjaardagskalender ontvangen?

Of wil je gewoon meer informatie over een bepaalde voorstelling? Laat dan onderstaand jouw gegevens achter. We sturen de kalender zo spoedig mogelijk toe of we nemen contact met je op. Tot snel in Flint!

NOVEMBER

DECEMBER

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

JUNI

Doe je al mee?

Met wie zou jij graag op het podium willen staan? Is het jouw grote held, of met je beste vriend of vriendin? Of met je eigen gezin? Teken op het podium jouw favoriete voorstelling. Teken het zo mooi mogelijk en maak er een foto van (scannen naar je computer kan ook) en mail deze dan naar marketing@flint.nl. Uiteraard mag je de tekening ook inleveren bij ons!

Onder alle inzendingen verloten wij iedere maand een winnaar die twee kaartjes ontvangt voor een voorstelling naar keuze. Print er gerust ook 1 uit voor je zusje, je buurjongetje, je moeder, je beste vriend, voor iedereen!

Download de kleurplaat hieronder. De kleurplaat wordt geopend in een nieuw venster en is van daaruit direct te printen of op te slaan.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!