Mijn Flint


Inloggen met wachtwoord

Om toegang te krijgen tot uw 'Mijn Flint' omgeving dient u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in te voeren. Uw inloggegevens zijn belangrijk wanneer u kaarten wilt kopen tijdens de start van de kaartverkoop en om te zien of u vriend bent. Op deze manier herkent het systeem dat u vriend bent of ons eerder bezocht heeft. 

De eerste keer registreren

Heeft u het afgelopen jaar geen kaarten gekocht via onze website, dan kan het zijn dat u zich nog moet registeren. Op onze website staat rechtsboven het icoon van een poppetje die u naar de inlogpagina van de 'Mijn Flint' omgeving brengt. De eerste keer is het nodig om u te registreren, voordat u kunt inloggen. Klik dan op "Inschrijven", vul uw e-mailadres in en kies uw eigen wachtwoord. Gebruik altijd een sterk en uniek wachtwoord.

Na inschrijving ontvang u een e-mail met een 4-cijferige code om uw inschrijving te bevestigen. Zo weten we zeker dat u de eigenaar van het ingevulde e-mailadres bent. Het onderwerp van de mail is "Registratie bevestigen".

Tip: Heeft u na enkele minuten nog geen e-mail ontvangen? Het kan voorkomen dat het bericht met daarin de code in uw spam/junk-map terecht komt, wij raden u dan ook aan deze map goed te controleren.
Vul de ontvangen code in en zet een vinkje om akkoord te gaan met de voorwaarden. Als u daarna klikt op "Registreren" is de eenmalige registratie afgerond, en bent u direct ingelogd.

Mijn Omgeving

Na inloggen komt u terecht op een eigen omgeving. Hier vindt u uw tickets, wachtlijst aanvragen, persoonlijke tegoeden en persoonlijke gegevens.

Tickets

Alle toekomstige voorstellingen waar u tickets voor hebt gekocht worden getoond. U kunt de tickets opnieuw downloaden door op "Tickets" te klikken.

Wachtlijst aanvragen

Wanneer u zich heeft aangemeld voor de wachtlijst van een voorstelling, vindt u deze aanvraag hier terug.

Tegoeden

Heeft u tegoedbonnen of vouchers? Deze worden hier getoond met hun bijbehorende saldo en code. Uw tegoed kan worden ingezet bij het afrekenen. Klik op de code, ga naar bestel tickets of open uw winkelmandje en plak de code in het tegoedveld bij de betaling van uw bestelling. Als u meerdere vouchers wilt gebruiken, herhaal dan deze stappen.

Gegevens

Uw persoonlijke gegevens kunt u hier inzien en indien nodig aanpassen.

Uitloggen

Maakt u gebruik van een computer waar ook andere mensen gebruik van maken? Vergeet dan niet uit te loggen na gebruik van de Mijn Omgeving.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!