Start Kaartverkoop 2021-2022

Flint is druk bezig geweest om voor u een mooi theaterseizoen 2021-2022 voor te bereiden, natuurlijk aangepast aan de huidige maatregelen. 

Programma op 18 juni 2021 online - verkoop start op zaterdag 3 juli, 9.00 uur

●  18 juni, 12.00 uur - Programma 2021-2022 online
●  1 juli, 9.00 uur - start verkoop voorstellingen augustus t/m december voor Flint Vrienden
●  3 juli, 9.00 uur - start verkoop voorstellingen augustus t/m december regulier
●  najaar 2021 - start verkoop voorstellingen januari t/m juni 2022

Capaciteit
De verkoop in juli baseren we op de 1,5 meter maatregel en zorgt dus voor een beperkte capaciteit. Wel kunt u via de zaalplattegrond uw rij en stoelnummer uitkiezen. Ons nieuwe kassasysteem zorgt ervoor dat er om uw stoelkeuze heen direct stoelen geblokkeerd worden zodat de 1,5 meter maatregel gehanteerd blijft. Boekt u kaarten voor meerdere huishoudens tegelijk? Zorg er dan voor tijdens het boeken dat er tussen de huishoudens twee stoelen vrij blijven.

Voorstelling uitverkocht?
Wanneer een voorstelling is uitverkocht kunt u zich direct inschrijven op een wachtlijst zodat wij u kunnen benaderen wanneer de overheid verdere versoepelingen aankondigt en we meer bezoekers kunnen ontvangen.

Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk?
Vrienden krijgen een aparte link via de email toegestuurd om toegang te krijgen tot de Vriendenverkoop. Wanneer de kaartverkoop start, kunt u alleen bestellen via de website. Dit seizoen werken wij niet met bestelbonnen. Vanaf 12 juli kunt u ook telefonisch (033 4 229 229) en aan de kassa bestellen. Voor telefonische bestellingen gelden administratiekosten á € 1,50 per kaart met een maximum van € 10,00 per bestelling, uw betaling kan met IDEAL via een mail die u van ons ontvangt.

U kunt kaarten die u via de website koopt ontvangen als e-tickets die u eventueel zelf kunt afdrukken of fysiek per post (hiervoor rekenen wij € 2,50 aan verzendkosten). De servicekosten van e-tickets en reguliere tickets zijn € 1,00 per kaart, met een maximum van € 5,00 per transactie.

Geen seizoensbrochure
Ook dit seizoen hebben wij besloten geen seizoensbrochure uit te brengen. Daarom presenteert Flint het programma enkel online via de website.

Uw theaterbezoek
Uw theaterbezoek hebben wij zorgvuldig voorbereid, zodat u ongestoord van uw theateravond kunt genieten. In de servicemail die u voor de voorstelling ontvangt, krijgt u uitleg over uw route in het gebouw, uw plaats op anderhalve meter afstand en hygiëne.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!