Start Kaartverkoop 2021-2022

Flint is druk bezig geweest om voor u een mooi theaterseizoen 2021-2022 voor te bereiden, natuurlijk aangepast aan de huidige maatregelen. 

Momenteel is het programma t/m 31 december 2021 in de verkoop.

●  28 oktober 2021 - start verkoop voorstellingen januari t/m juni 2022 voor Flint Vrienden
●  30 oktober 2021 - start verkoop voorstellingen januari t/m juni 2022 regulier

Capaciteit
Omdat we in Flint moeten werken met Coronatoegangsbewijzen mogen wij de capaciteit in de zaal volledig benutten. Elke plek in de zaal is dus weer boekbaar.

Voorstelling uitverkocht?
Wanneer een voorstelling is uitverkocht kunt u zich direct inschrijven op een wachtlijst zodat wij u kunnen benaderen wanneer er weer plaatsen vrijkomen.

Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk voor januari t/m juni 2022?
Vrienden krijgen een aparte link via de email toegestuurd om toegang te krijgen tot de Vriendenverkoop. Wanneer de kaartverkoop start, kunt u alleen bestellen via de website. Dit seizoen werken wij niet met bestelbonnen. Vanaf november kunt u ook telefonisch (033 4 229 229) en aan de kassa bestellen. Voor telefonische bestellingen gelden administratiekosten á € 1,50 per kaart met een maximum van € 10,00 per bestelling, uw betaling kan met IDEAL via een mail die u van ons ontvangt.

U kunt kaarten die u via de website koopt ontvangen als e-tickets die u eventueel zelf kunt afdrukken of fysiek per post (hiervoor rekenen wij € 2,50 aan verzendkosten). De servicekosten van e-tickets en reguliere tickets zijn € 1,00 per kaart, met een maximum van € 5,00 per transactie.

Uw theaterbezoek
Uw theaterbezoek hebben wij zorgvuldig voorbereid, zodat u ongestoord van uw theateravond kunt genieten. In de servicemail die u voor de voorstelling ontvangt, krijgt u uitleg over uw route in het gebouw, uw plaats op anderhalve meter afstand en hygiëne.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!