Banner Lente-Uitjes

Jeugdtheaterindevakantie

Maak van je vakantie een feest!

Flint is deelnemer aan Jeugdtheaterindevakantie, waar 'Herfstukjes' en 'Lente-uitjes' onderdeel van zijn. 

Jeugdtheaterindevakantie is een samenwerking tussen Flint, Theater de Veerensmederij, De Lieve Vrouw, Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, Bibliotheek Utrecht en Aan de Slinger. Samen presenteren zij ieder seizoen een reeks jeugdvoorstellingen in de herfst- en voorjaarsvakantie. Samen staan we sterker: door deze samenwerking kunnen we de mooiste voorstellingen naar de theaters te halen en het programma afwisselend te maken. 

Herfststukjes 2022

In de herfstvakantie van 2022 kunt u in Flint terecht voor het leukste jeugdtheater tijdens festival Herfststukjes. Met voorstellingen die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Bekijk het hele aanbod van voorstellingen op www.herfststukjes.nl. Onderstaande voorstellingen ziet u in Flint:

Lente-uitjes 2023

In de voorjaarsvakantie van 2023 kunt u in Flint terecht voor het leukste jeugdtheater tijdens festival Lente-uitjes. Met voorstellingen die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Bekijk het hele aanbod van voorstellingen op www.lenteuitjes.nl. Onderstaande voorstellingen zie je in Flint:

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!