SEPTEMBER ME 1E AANKONDIGING_2022_V1.2_FB COVER.png

September Me

September Me maakt Amersfoort van 22 – 25 september 2022 voor de zesde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelde met een nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Met Dichte Ogen.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn onze ogen ons voornaamste luik op de wereld. ’s Nachts als het donker is lijken er mogelijkheden te zijn die we overdag niet zien. Dankzij de muziek kunnen we in contact komen met lagen binnen onszelf die onzichtbaar zijn of onbereikbaar lijken. Met Dichte Ogen is een ode aan de fantasie en de zintuigelijke beleving. Wat zie jij met je ogen dicht?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

De kaartverkoop van de losse concerten en voorstellingen gaat op 12 mei van start. Het programma staat vanaf dat moment online. Ga voor meer informatie naar www.september-me.nl en/of meld je aan voor de nieuwsbrief.

We nodigen de doorgewinterde én toekomstige September Me festivalbezoekers graag uit voor het jaarlijkse warm-up concert in de Sint Aegtenkapel op zaterdag 11 juni. Ragazze Quartet –artistiek leider van September Me- onthult tijdens het concert het programma van alweer de zesde editie van het jaarlijkse muziekfestival.

Programma September Me 2022

Hieronder treft u het volledige programma. Daarnaast kunt u via de buttons gemakkelijk passe-partout- en dagkaarten bestellen. 

Programma donderdag 22 september 2022


Met de Donderdag Dagkaart heeft u toegang tot September Me Dinertalk, September me Openingsconcert: Duende en How Do You Sleep at Night.

Programma vrijdag 23 september 2022
Programma zaterdag 24 september 2022


Met de Zaterdag Dagkaart heeft u toegang tot het volledige programma exclusief de dansworkshop. U heeft ook recht op 1 x Podcastbeleving: Daughters of Sol, neemt u contact op met onze medewerkers om de gewenste aanvangstijd door te geven. Het (e-)ticket wordt dan apart naar u verzonden.

Programma zondag 25 september 2022


Met de Zondag Dagkaart heeft u toegang tot het volledige programma. U heeft ook recht op 1 x Podcastbeleving: Daughters of Sol, neemt u contact op met onze medewerkers om de gewenste aanvangstijd door te geven. Het (e-)ticket wordt dan apart naar u verzonden.

25 sept - Podcastbeleving (diverse tijden)

Daughters of Sol

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!