kaartverkoop website foto 2019,2020.jpg (1)

Kaartverkoop

U kunt op verschillende manieren kaarten bestellen voor een voorstelling. Online via deze website, telefonisch of bij het bespreekbureau aan de balie.

Telefonisch
Koopt u telefonisch kaarten, dan kunt u betalen met AcceptEmail. Met AcceptEmail geeft u telefonisch uw betaalgegevens door, en bevestigt u de betaling in uw e-mail door middel van een ideal-betaling. Bestelt u uw kaarten binnen 4 dagen voor de voorstelling, dan sturen wij ze niet op, maar liggen ze voor u klaar op de avond van de voorstelling. De servicekosten voor telefonisch bestellen bedragen € 1,50 per kaart.

Aan de kassa
U kunt uiteraard ook aan onze kassa kaarten kopen. Dan kunt u betalen met pinpas, creditcard en cadeaubonnen. Vanaf september 2019 is Flint en TREK contantloos. Dit betekent dat u alleen nog met PIN kunt betalen. Hierdoor kunnen wij u sneller, hygiënischer en veiliger helpen. Wanneer u kaarten koopt aan de kassa rekenen wij geen extra servicekosten. Bekijk hier onze openingstijden.

GUTS Tickets
Sommige voorstellingen worden verkocht via GUTS Tickets (Jochem Myjer, Guus Meeuwis en Youp van 't Hek).
GUTS is een ticketplatform die de strijd aangaat met ticketfraude. Door gebruik te maken van blockchaintechnologie en door toegangskaarten te koppelen aan telefoonnummers, wordt het onmogelijk voor tickethandelaren om tickets op externe websites door te verkopen. Woekerprijzen worden hiermee voorkomen en dus betaalt elke bezoeker een eerlijke prijs voor een ticket. 

Theater- en tegoedbonnen
Wij accepteren de Flint Cadeaukaart, theaterbonnen, de Nationale Kunst & Cultuurkaart, NR1 Cadeau - Kunst en Cultuur Cadeaukaart, en de PODIUM Cadeaukaart (opvolger van de Theater & Concertbon). Deze kunt u inleveren bij de aankoop van uw kaarten. Als u telefonisch bestelt kunt u ze later bij ons aan de kassa inleveren en krijgt u de waarde van uw bon van ons terug.Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!