Lhbtiq+ in theater Flint

Ontdek de lhbtiq+-voorstellingen in Amersfoort

“Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?” – Char Li Chung, regisseur van COCK

Bij Flint geloven we in de kracht van inclusiviteit en diversiteit. We willen een plek zijn waar je je geaccepteerd en gewaardeerd voelt, ongeacht jouw seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Door middel van lhbtiq+-voorstellingen delen en vieren we de verhalen en ervaringen van deze gemeenschap.

Daarom zie je in Flint verschillende voorstellingen voor en door de lhbtiq+-gemeenschap. Voorstellingen die je raken en laten lachen. Over je identiteit omarmen en alle onzekerheden die daar bij kunnen komen kijken. Of je al helemaal weet wie je bent of nog vol twijfels zit. En of je nu zelf deel uitmaakt van de lhbtiq+-gemeenschap of gewoon geïnteresseerd bent in deze thema’s, we zorgen ervoor dat je theaterbezoek een onvergetelijke ervaring wordt!

Ben je 26 jaar of jonger? Dan kun je al vanaf 15 euro naar deze voorstellingen!

Deze voorstellingen over lhbtiq+ zie je binnenkort in Flint

Promobeeld theaterconcert Who the f*ck is Britt van Sem Jansen in theater Flint Amersfoort zonder tekst

Sem Jansen & Leif de Leeuw Band Who the f*ck is Britt

Woensdag 11 okt 2023 | 20.15 uur
€ 19,00

Het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man.

Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De unieke show “Who the F*ck is Britt?!” vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. In een show van 1,5 uur neemt hij het publiek mee in zijn proces via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen.

Lees meer
Promobeeld muziektheater Let's talk about sex van HNT Jong in Theater Flint Amersfoort

HNTJong Let's talk about sex

Vrijdag 1 dec 2023 | 20.15 uur
€ 15,00 – € 26,50

Vernieuwende tips & trics over wat je allemaal kunt meemaken, in bed of ergens anders.

Supersoft knallend muziektheater over sex. Met livemuziek van festivalsensatie Prins S. en de Geit. Vol tips & trics over wat je allemaal kunt meemaken, in bed of ergens anders. Met de look & feel van een zinderend popconcert spelen en zingen vijf performers over sexuele fantasie, liefde en verlangen.

Ben je 26 jaar of jonger? Dan kun je al voor 15 euro naar deze voorstelling!

Lees meer
Promobeeld toneelvoorstelling Cock van Theater Oostpool in theater Flint Amersfoort

Theater Oostpool COCK (14+)

Zaterdag 20 jan 2024 | 20.15 uur
€ 15,00 – € 27,00

Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen.

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen? Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit.

Ben je 26 jaar of jonger? Dan kun je al voor 15 euro naar deze voorstelling!

Lees meer
Sfeerfoto van een concert in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Alle voorstellingen in Flint

Bekijk de agenda

Waarom is lhbtiq+ theater zo belangrijk?

Lhbtiq+-voorstellingen zijn belangrijk, omdat ze een stem geven aan de diverse gemeenschap van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, intersekse personen en queer individuen. Deze voorstellingen bieden een podium om de unieke verhalen en ervaringen van de lhbtiq+-gemeenschap te delen en te vieren. Door lhbtiq+-voorstellingen te promoten, willen we bewustwording creëren en begrip vergroten.

Ontdek een wereld van lhbtiq+-voorstellingen

Bij ons theater in Amersfoort hebben we een gevarieerd en uitdagend programma samengesteld dat de diversiteit van lhbtiq+-theater weerspiegelt. Van meeslepende toneelstukken tot bijzondere muzikale voorstellingen. Elke productie biedt een uniek perspectief en vertelt een verhaal dat je raakt. We werken samen met inspirerende regisseurs, schrijvers en ontwerpers. Samen vieren we diversiteit, inclusiviteit en de kracht van het theater.

Voel je welkom in Flint

Flint is niet alleen een theater waar je kunt genieten van mooie voorstellingen, maar ook een plek waar mensen samenkomen en zich verbonden voelen. Naast de voorstellingen hebben we regelmatig evenementen, zoals inleidingen, nagesprekken en workshops. Hier krijg je de kans om gelijkgestemde theaterliefhebbers te ontmoeten.

Verken de betoverende voorstellingen, ontmoet inspirerende mensen en laat je veroveren door de kracht van de kunst. Samen kunnen we een inclusieve toekomst opbouwen waarin alle stemmen gehoord worden en waarin lhbtiq+-verhalen gevierd worden.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving