Deze musicals zag je tijdens de Musical Awards kick-off 2023!

Afgelopen zondag was de kick-off van de Musical Awards 2023, een ware showstopper met de voorproefjes van diverse voorstellingen. We zijn nog aan het nagenieten van de optredens, die lieten zien wat ons te wachten staat op het gebied van musicals en theater. Vijf van de getoonde voorstellingen zie je dit theaterseizoen in Flint!

  • De ongeplukte zusters van Almere County. Een oergeestige muzikale komedie. Met o.a. Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps en Ilse Warringa.
  • MAMMA MIA! Een gloednieuwe versie van de iconische feel-good musical. Een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor.
  • Disney Winnie de Poeh. Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden komen tot leven in een prachtig verbeelde musicalbewerking.
  • Boni de Musical. Het mytische levensverhaal van Boni en zijn strijd tegen de slavernij en ongelijke behandeling in de Surinaamse binnenlanden.
  • De Hospita. Een gloednieuwe musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde. Met o.a. Simone Kleinsma.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving