The Ruggeds -Decypher- beeld vierkant mint (c) Rutger Pauw-bewerking (c) Klim vd Laarschot.jpg
19 okt 2021

Theaters starten kaartverkoop voorjaar 2022 op 30 oktober

Door de steeds veranderende maatregelen is het theaterseizoen opgesplitst in twee delen. Voor de voorstellingen in het voorjaar met volledige zaalcapaciteit (januari t/m juni 2022) gaat de kaartverkoop op 30 oktober van start om 9.00 uur via de websites www.flint.nl en www.lievevrouw.nl.

Tweede deel seizoen
Ook dit deel van het seizoen belooft bijzonder te worden. Zo zie tu in Flint bijvoorbeeld genieten van dans van The Ruggeds, meezingen met Brigitte Kaandorp & Jenny Arean en Tiktok-ster Lisanne Dijkstra. In De Lieve Vrouw kunt u in het voorjaar van 2022 onder meer genieten van openhartig toneel in ‘Met Zonder Ballen’, cabaret met Klaas Prins en jeugdtheater ‘Anders is een hele normale Zweedse voornaam’.

Word Vriend
Word Vriend van een van de theaters en draag hen zo een warm hart toe. Voordeel voor mensen die Vriend zijn is dat ze twee dagen eerder kunnen bestellen, namelijk vanaf 28 oktober om 09.00 uur. Flint Vriend word je op www.flint.nl/vriend. Vriend worden van De Lieve Vrouw kan via www.lievevrouw.nl/vriendenpas.

Plek voor iedereen
Bij Flint en De Lieve Vrouw is het al jaren de gewoonte om gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen af te trappen zodat al het Amersfoortse aanbod gebundeld te vinden is voor het publiek. “We hopen een zo breed mogelijk publiek te bereiken met het nieuwe aanbod. Want dit afgelopen jaar heeft alleen maar meer laten zien wat de waarde van cultuur is. We hebben het gemist en gunnen iedereen een plek in onze zalen,” aldus de theaters.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!