Ali B - Koorts - RGB tbv online gebruik (c) Richard Terborg.jpg
24 aug 2021

Voorstelling Ali B verplaatst

De voorstelling 'Koorts' van Ali B is verplaatst van 19 september 2021 naar 16 januari 2022. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Helaas kan de voorstelling door de huidige coronamaatregelen niet gespeeld worden. Deze voorstelling kan alleen gespeeld worden voor volle zalen en dat is op dit moment nog niet mogelijk. Daarom wordt deze voorstelling opnieuw verplaatst. Er is een nieuwe datum gevonden. De voorstelling zal plaats vinden op 16 januari 2022 om 20:15 uur.

Over Ali B - Koorts
Nederland heeft koorts. Het verhitte debat - niet alleen over corona maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem al die incidenten maar op - doet de temperatuur hoog oplopen. Zo hoog dat we af en toe het kookpunt naderen en een ramp niet te vermijden lijkt. Maar koorts is volgens Ali ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Hij steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!