De Dijk (Bob Bronshoff) 2.jpg
De Dijk (Bob Bronshoff) 1.jpg

De Dijk

Met supportact van Stennis

Let op: dit is een staconcert.

Het hart bloedt misschien anders, maar niet minder hevig sinds Huub van der Lubbe en zijn mannen van De Dijk voor het eerst van zich lieten horen in 1981. Als het golft, dan golft het goed, al 38 jaar. Ze hebben gedanst op de vulkaan, kwamen binnen zonder kloppen, vroegen zich af of ze iets voor ons konden doen. Soms was er niemand in de stad, dan weer was er niets zo eenzaam als een stampvol café. Maar De Dijk bleef spelen. Swingend en bruisend of juist ingetogen. Vol levensvreugde of smart. Want één ding is duidelijk geworden: de blues verlaat u nooit. Wees er dus bij. Zij kunnen het niet alleen.

Stennis is de supportact van De Dijk. Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een nieuwe band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en vooral heel erg lekker.

www.dedijk.nl

Op deze avond is er geen plaats meer in Theaterrestaurant TREK om voor aanvang te dineren.

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!