Scenefoto Showponies 2 - 9 (c) Tom Sebus.jpg
Scenefoto Showponies 2 - 5 (c) Tom Sebus.jpg
Scenefoto Showponies 2 - 7 (c) Tom Sebus.jpg
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 (Mark Engelen) 6.jpg
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 (Mark Engelen) 8.jpg
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 (Mark Engelen) 7.jpg

Showponies 2

De Alex Klaasen Revue

‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek, een nominatie voor de Poelifinario en vijf sterren in de pers. “Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen”, kopte de Volkskrant. Alle reden dus voor een minstens zo spetterend vervolg, met op het affiche naast stralend middelpunt Alex Klaasen ook nu de namen van Jip Smit, Daniel Cornelissen. 

‘Showponies 2’ wordt opnieuw een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, drama, technische hoogstandjes, verkleedpartijen, jurken, pruiken, feilloze samenzang, dubbele bodems, dubieuze woordspelingen en opgewonden hobbelpaarden. Geniet van ‘Alzheimer de musical’, een veganistisch ballet, een depressieve nar, een achtstemmige jodelsymfonie en nog veel meer. Voor iedereen die verrast wil worden en (om zichzelf) wil lachen. En ook voor Johan Derksen.

www.alexklaasen.nl
www.moretheater.nl

Show

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!