Verliefd op Ibiza_DEF-0683.jpg
Verliefd op Ibiza_DEF-2107.jpg
Verliefd op Ibiza_DEF-2671.jpg
Verliefd op Ibiza_DEF-4357.jpg
Verliefd op Ibiza_DEF-2970.jpg
Promobeeld Verliefd op Ibiza - liggend - Fotograaf Govert de Roos.jpg
Affichebeeld Verliefd op Ibiza - liggend - Fotograaf Govert de Roos.jpg

Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Laura Ponticorvo/Charlene Sancho e.a.

Deze voorstelling wordt op een nader te bepalen datum ingehaald. Bezoekers worden per mail op de hoogte gebracht.

Na het film- en tv-succes is er nu eindelijk ook een feelgoodmusical over het eiland waar de zon altijd schijnt, verleidingen op de loer liggen en hormonen gierend in het rond stuiteren. Waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijtraken. Ibiza dus!

Het gezelschap rondom de verlopen popster Lex, zijn familie en een beroemde voetballer, allemaal worden ze hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, opduikende kansen, waanideeën en natuurlijk op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft, nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over hartstocht, romantische escapades en buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Jongeren t/m 25 jaar krijgen korting en betalen maar € 25,00.

www.rep.nu

Musical

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!