Flip Noorman_Zingt Leonard Cohen2 (c) Lindt Balduk.jpg

Flip Noorman

Flip Noorman zingt Leonard Cohen

Let op: deze voorstelling vindt plaats in De Lieve Vrouw.
Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort

Op veler verzoek in de theaters: Flip Noormans hommage aan zijn grootste inspiratiebron Leonard Cohen!

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in poptempel Paradiso. Op veler verzoek komt Flip nu met deze hommage naar de theaters. Bijgestaan door een deel van zijn band De Noormannen brengt Flip naast de originele liedjes van de meester ook een aantal liedjes in een eigen vertaling. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde: ”leve Flip Cohen”.

Flip Noorman wordt geroemd om zijn originaliteit
Zowel de live-shows als de twee albums van Flip Noorman (1988) worden geroemd om hun originaliteit. Hij is compromisloos, het ene moment de rafelige troubadour en het andere moment de energieke performer. Flip lokt zijn publiek naar zich toe om ze vervolgens genadeloos de nek om te draaien. Op rockende muziek, schrijft hij ingenieuze en prikkelende Nederlandse teksten.

Zijn tweede album ‘Make-Up’ (2016), dat Flip zelf “een ode aan de leugen” noemt, werd lovend ontvangen door de pers. Je kunt het album op Spotify beluisteren. Zijn debuutalbum ‘Bellse Parese’ werd eveneens de hemel in geprezen en in 2014 overtuigde hij de jury van de Wim Sonneveldprijs.

www.flipnoorman.nl

Muziek

Kaartverkoop loopt via De Lieve Vrouw.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!