THE ELVIS CONCERT 2020.jpg

The Elvis Concert

Dwight Icenhower, Bob Lanning, Jim Murray (The Imperials), Carl Bradychok, The Velvet Candles, Damien Daigneau, e.a.

Dit concert is verplaatst van 3 mei 2021, naar maandag 2 mei 2022. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Beleef de 2022 editie van The Elvis Concert.

Met live uit de USA o.a. Elvis' originele bandleden Jim Murray - The Imperials en Elvis' 1970 drummer Bob Lanning.

The Elvis Concert brengt de muziek van Elvis Presley als geen ander. Met de unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis op het podium hebben gestaan heeft The Elvis Concert inmiddels vele harten van duizenden muziekliefhebbers veroverd. The Elvis Concert brengt de onmiskenbare Presley sound en alle hits van 'The King' live op het podium met ook in 2022 weer een verrassend nieuwe setlijst. De nummers worden zo authentiek mogelijk gebracht. Zang is in handen van Dwight Icenhower die de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van Elvis Presley Enterprises, USA.

De hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit het rijke oeuvre van de legendarische zanger, maken van iedere avond een waar feest der herkenning voor jong en oud en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: een avond om naar uit te kijken! En met de originele muzikanten is dit ‘As close as it gets!’

Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogammering.

Administratiekosten, garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!