2-ater Producties - Dikkie Dik & Ik (Jet Boeke) 1.jpg
2-ater Producties - Dikkie Dik & Ik (Willem Schalekamp) 1.jpg
2-ater Producties - Dikkie Dik & Ik (Willem Schalekamp) 2.jpg
2-ater Producties - Dikkie Dik & Ik (Willem Schalekamp) 3.jpg
2-ater Producties - Dikkie Dik & Ik (Willem Schalekamp) 4.jpg
2-ater Producties - Dikkie Dik & Ik (Willem Schalekamp) 5.jpg

Dikkie Dik & ik (2+)

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20-21. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft? Als je op gekke plekken mag liggen? Of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt?

In ‘Dikkie Dik & Ik’ kan het allemaal. De oranje kater is jarig en dat gaan we vieren. De zaal en de foyer worden omgetoverd tot een kattenwereld. Dikkie Dik komt middels projecties, de originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke en videobeelden tot leven, terwijl twee acteurs met spel, slapstick en humor de fantasie prikkelen.

www.vanaf2.nl

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals tonen van een Coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!