Dolly Dots - Sisters on tour (c) Roger Neve.jpg

Dolly Dots

Sisters on tour - 40 jarig jubileum

Deze voorstelling is verplaatst uit seizoen 20-21. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

"Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’
Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden we. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk."

De Dolly Dots komen naar Flint en worden begeleid door een opwindende liveband. Vele hits komen voorbij maar, deze keer willen ze ook het verhaal achter hun succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze ermee om? Waar de Dolly Dots ook terechtkwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus.
Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op zichzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en ze maakten er altijd wat van.

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen, die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar. De Dolly Dots ‘Het verhaal’.

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!