ella-van-poucke-cello-caspar-vos-piano-s1920x1080.jpg

Ella van Poucke (cello) en Caspar Vos (piano)

Sinds zij als 10-jarige debuteerde in het Concertgebouw, speelde met wereldberoemde orkesten en ensembles in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Caspar Vos won meerdere nationale en internationale concoursen en gaf concerten door heel Europa. Hij is graag geziene gast op verschillende internationale festivals. In augustus 2019 stond dit duo in de schijnwerpers van AVROTROS Klassiek. Vanavond spelen zij Rachmaninov en Prokofjiev.

Klassieke muziek

In de Sint Aegtenkapel hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Dit concert kan alleen gespeeld worden voor een volle zaal, als we ons in de Sint Aegtenkapel niet meer aan de 1,5 meter maatregel hoeven te houden. Indien dit niet mogelijk is, zal het concert worden verplaatst. Als het concert wordt verplaatst ontvangt u van ons altijd bericht via de mail en vermelden wij het op onze website.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!