2021_TC_Flip_Noorman_f_Lindy_Balduk_1.jpg
2021_TC_Flip_Noorman_f_Lindy_Balduk_2.jpg
2021_TC_Flip_Noorman_f_Lindy_Balduk_3.jpg

Flip Noorman

Flip Noorman zingt Leonard Cohen

Let op: Deze voorstelling vindt plaats in De Lieve Vrouw

Op veler verzoek in de theaters: Flip Noormans hommage aan zijn grootste inspiratiebron Leonard Cohen!

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman in poptempel Paradiso eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron. Op veler verzoek komt Flip hier nu ook mee naar de theaters. Bijgestaan door een deel van zijn band De Noormannen brengt hij naast de originele liedjes van de meester ook een aantal in eigen vertalingen. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde: ”Leve Flip Cohen.”

Flip Noorman geroemd om originaliteit

Zowel de live-shows als de twee albums van Flip Noorman (1988) worden geroemd om hun originaliteit. Hij is compromisloos, het ene moment de rafelige troubadour en het andere moment de energieke performer. Flip lokt zijn publiek naar zich toe om het vervolgens genadeloos de nek om te draaien met ingenieuze en prikkelende Nederlandse teksten op rockende muziek.

Zijn tweede album ‘Make-Up’ (2016), dat Flip zelf ‘een ode aan de leugen’ noemt, werd lovend ontvangen door de pers. Het is op Spotify te beluisteren. Zijn debuutalbum ‘Bellse Parese’ werd eveneens de hemel in geprezen en in 2014 overtuigde hij de jury van de Wim Sonneveldprijs.

www.flipnoorman.nl

De pers over Flip Noorman:
"Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen." - de Volkskrant ★★★★

Muziek

Kaartverkoop loopt via De Lieve Vrouw

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!