hans en griet 2 hersfstukjes.jpg
hans en griet 3 hersfstukjes.jpg

Herfststukjes: Hans en Griet (7+)

De Toneelmakerij en Silbersee

Dit keer verdwalen Hans en Griet niet in het bos. Door hun ouders op straat gezet, zwerven ze 's nachts door de verlaten straten van de grote stad. Onderweg ontmoeten ze allerlei wonderlijke figuren. Zoals de vadsige PatatDuif die zijn mening over de stad niet onder stoelen of banken steekt, de Nachtvlinder die je een geweldige avond belooft en de Draaiorgeldraaier met zijn valse muziek. Gaan ze ooit nog terug naar hun ouders of rooien ze het liever zelf?

Een bitterzoete mix van opera, spel, zang, hiphop en dans maken dit Grimmige sprookje tot een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. Een spannend, grappig en ontroerend coming-of-age verhaal met verrassende videobeelden van je eigen stad. 

www.toneelmakerij.nl
www.silbersee.com

Herfststukjes - Jeugdtheater in de vakantie
Deze voorstelling is onderdeel van het festival Herfststukjes. Een club theaters uit de regio Utrecht die samen de tofste jeugdvoorstellingen verzorgen. Zo ziet u deze week in verschillende theaters een heel afwisselend programma. Benieuwd welke voorstellingen u nog meer kunt zien? Kijk dan op de website!

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!