Het Oog van de Storm - liggend Hans en AW (c) Mark Engelen.jpg
Scenefoto Het Oog van de Storm (c) Gert van Elderen.jpg
Scenefoto Het Oog van de Storm 1 (c) Leo Velzen.jpg
Scenefoto Het Oog van de Storm 2 (c) Leo Velzen.jpg
Scenefoto Het Oog van de Storm 3 (c) Leo Velzen.jpg
Scenefoto Het Oog van de Storm 5 (c) Leo Velzen.jpg
Scenefoto Het Oog van de Storm 6 (c) Leo Velzen.jpg

Het Oog van de Storm

Hans Croiset, Anne-Wil Blankers, Johanna ter Steege e.a.

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Florian Zeller is een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. Na het succesvolle ‘De Vader’ en de komische voorstelling ‘De Waarheid’ zet een geweldige cast opnieuw een toneelstuk van het Parijse wonderkind op de planken.

In ‘Het Oog van de Storm’ maakt u kennis met André en Madeleine, die al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig en verward, zij is een sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Hun dochters Anne en Elise komen een weekend naar het ouderlijk huis om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Maar de dingen voelen anders dan normaal. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden? Met topacteurs als Hans Croiset, Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege.

www.moretheater.nl

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

Toneel

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!