Cantata©IntrodansHansGerritsen (2).jpg
Cantata©IntrodansHansGerritsen (5).jpg
Cantata©IntrodansHansGerritsen (4).jpg
Cantata©IntrodansHansGerritsen (6).jpg
In Memoriam©IntrodansHansGerritsen 2016 (4).jpg
In Memoriam©IntrodansHansGerritsen 2016 (2).jpg
In Memoriam©IntrodansHansGerritsen 2016 (1).jpg

Introdans

Tutti

Introdans presenteert met 'Tutti' twee absolutie publieksfavorieten als jubileumcadeau. het gezelschap viert het 50-jarig bestaan, een gouden feest, met alle dansers in balletten van Sidi Larbi Cherkaoui en Mauro Bigonzetti en de geweldigde vrouwenfolkgroep Assurd - Enza Pagliara - Enza Alessandra Prestia

Cantata
Aards, rauw en gepassioneerd, zo kunt u de dans in Mauro Bigonzetti’s Cantata het best typeren. In dit opzwepende powerstuk roept de choreograaf verschillende karakters uit een Italiaans dorp tot leven. In krachtige ensembledansen meten mannen en vrouwen zich met elkaar, waarbij benen alle kanten opzwiepen en bovenlichamen woest worden uitgeschud. U kunt moeilijk ongeroerd blijven bij deze uitbundige ode aan de Italiaanse volkscultuur, aan de liefde, en misschien wel vooral aan de gekte. 

In Memoriam
Gedreven door een aantal sterfgevallen in zijn familie maakte de wereldwijd gelauwerde Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui 'In Memoriam' als eerbetoon aan zijn voorouders. De connectie tussen de werkelijkheid en het geheugen vormt de kern van dit werk. In een denkbeeldige onderwereld verkennen de dansers polariserende krachten als aantrekking en afstoting, zachtheid en agressie om aldus de betekenis van het woord ‘harmonie’ te onderzoeken. Het resultaat is zowel sereen als hallucinerend. Een belangrijk aandeel hebben de videobeelden van Gilles Delmas.

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

www.introdans.nl

De pers over Tutti

“Met het openingsprogramma van het 50-jarig jubilerende Introdans laat deze groep zien dat dans de taal is van de wereld. De twee choreografieën die we te zien krijgen zijn niet alleen wonderschoon, ze laten ons proeven aan verschillende culturen en gevoelens die diepe indruk achterlaten.” - Theaterparadijs.nl ★★★★★

Dans

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!