Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 1 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 3 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 2 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 4 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 5 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 7 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 6 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg
Isabelle Beernaert Naakt  - Scenefoto 9 - (c) kimvosfotografie.nl.jpg

Isabelle Beernaert

NAAKT – NuDa Veritas

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20-21. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Isabelle Beernaert, is dat niet die choreografe van ‘So You Think You Can dance’ en winnares van ‘The Ultimate Dance Battle’? Ja, dat klopt, maar er schuilt nog zoveel meer in haar.

Dans is de taal van de ziel. Het maakt geen geluid, het is stil, maar tegelijkertijd zegt het zoveel. Je zit in het theater, het wordt langzaam donker... De muziek begint, de lichten gaan aan en een danser beweegt in de ruimte als een penseel op een schilderij, als een pen op een wit blad papier. De danser neemt u mee in het verhaal. Het verhaal van de choreograaf, het verhaal van de danser en het verhaal van de toeschouwer tegelijk.

Na een leven lang choreograferen heeft Isabelle Beernaert haar volledig eigen unieke hedendaagse danstaal ontwikkeld. En voor deze zeer speciale editie van de nieuwe voorstelling 'Naakt - Nuda Veritas' geeft Isabelle voor het eerst helemaal bloot wat de betekenis is van die taal en wat haar gedreven heeft om dit stuk te maken. Aan de hand van de choreografie, opgevoerd door haar dansers en daarbij de toelichting van Isabelle zelf, wordt u nog dieper meegenomen in het verhaal van 'Naakt - Nuda Veritas'. De mysteriën van de danstaal van Isabelle Beernaert, ontrafeld, voor een keer. Isabelle onthult haar naakte waarheid! 

www.isabellebeernaert.com

Dans

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!