HR_Melomaniac_Maas theater en dans_©Jaap Scheeren.jpg

Melomaniac (12+)

Maas theater en dans / Rotterdams Philharmonisch Orkest

Deze voorstelling vindt plaats in De Lieve Vrouw

In deze supergave cross-over van muziek en breakdance dagen dansers, musici en een dj elkaar uit in een battle. Wie wint de aandacht van het publiek?

Uiteindelijk vinden ze elkaar in dat wat hen verbindt: de liefde voor muziek. Muziek, zo doordringend dat je deze kunt voelen in je onderbuik, waardoor je wel moet bewegen. En laat dat nu net het geval zijn met muziek van de musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dansers van Maas en blazers, strijkers en een slagwerker van het orkest zoeken naar nieuwe dansvormen op oude klanken en verleiden elkaar tot interactie.

Een mix van Maas & het Rotterdam Philharmonisch orkest

In 2014 voegden het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Maas theater en dans (ook uit 010) het beste van twee werelden samen. Ze creëerden een unieke cross-over waarin breakdance en 150 jaar muziek elkaar ontmoetten. In de jaren daarna werd de succesvolle voorstelling hernomen. Nu maakt regisseur Jolanda Spoel voor een landelijke tournee een nieuwe versie met nieuwe dansers, nieuwe musici en een nieuwe setlist van klassieke en moderne muziek. New & improved! Wat blijft is het unieke mix-concept dat garant staat voor een knetterende chemie tussen musici en dansers.

www.maastd.nl

Familievoorstelling Dans

Kaartverkoop loopt via De Lieve Vrouw.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!