OG3NE-SweetHarmony-liggend2.jpg

OG3NE

Sweet Harmony Tour - The Home Isolation Edition

In het theaterseizoen 2021/2022 keren de dames van OG3NE terug in het theater met de 'Sweet Harmony Tour - The Home Isolation Edition' Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde online streamingconcerten, in diverse thema’s, hield OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans. Maar de hunkering naar live optreden met band is groot. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van OG3NE.

Na afloop van het concert van OG3NE draait DJ MaXerati de fijnste dansplaatjes in TREK theaterkeuken & café. 

www.og3ne.com

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

na afloop

DJ MaXerati

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!