Astronautje herfststukjes.jpg (2)
Astronautje 1 herfststukjes.jpg
astronautje 2 herfststukjes.jpg

Herfststukjes: Het Astronautje (4+)

Klein Amsterdam Producties

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Herfststukjes - Jeugdtheater in de vakantie
Deze voorstelling is onderdeel van het festival Herfststukjes. Een club theaters uit de regio Utrecht die samen de tofste jeugdvoorstellingen verzorgen. Zo ziet u deze week in verschillende theaters een heel afwisselend programma. Benieuwd welke voorstellingen u nog meer kunt zien? Kijk dan op de website!
Deze ochtend wordt de foyer van Flint omgetoverd in een speelparadijs. Kinderen vanaf 2 jaar wanen zich tussen de sterren en kunnen naar hartenlust spelen met sterren en kunnen de sterrenwacht helpen om sterren te verzamelen.

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Ook onderdeel van

Prentenboekjes festival

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!