Hazeltje herfststukjes.jpg (2)

Herfststukjes: Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Ik hou van jou tot aan de maan... en terug!

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dàt is niet makkelijk te meten! Hazeltje probeert iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: "Raad eens hoeveel ik van je hou?" Grote Haas fluistert terug: "Ik hou van jou helemaal tot aan de maan... en terug!"

Na de succesvolle voorstellingen rond Kikker, Kleine Ezel en Dribbel, is dit seizoen ‘Raad eens hoeveel ik van je hou' van Theater Terra te zien in de theaters. Nu komt een acteur uit de voorstelling mét de pop van Hazeltje naar Flint om voor te lezen uit de bekende boekjes.

Herfststukjes - Jeugdtheater in de vakantie
Deze voorstelling is onderdeel van het festival Herfststukjes. Een club theaters uit de regio Utrecht die samen de tofste jeugdvoorstellingen verzorgen. Zo ziet u deze week in verschillende theaters een heel afwisselend programma. Benieuwd welke voorstellingen u nog meer kunt zien? Kijk dan op de website!
Deze ochtend wordt de foyer van Flint omgetoverd in een speelparadijs. Kinderen vanaf 2 jaar wanen zich tussen de sterren en kunnen naar hartenlust spelen met sterren en kunnen de sterrenwacht helpen om sterren te verzamelen.

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onderdeel van

Prentenboekjes festival

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!